Arhiva › dodano 16.03.2016

2. JAVNI POZIV ZA UKLJUČENJE U KLUB KVALITETE "WELCOME"

Turistička zajednica zadarske županije u suradnji sa sustavom lokalnih turističkih zajednica je objavila 2.poziv za uključenje u klub kvalitete u obiteljskom smještaju WELCOME, odnosno, projekt standardizacije obiteljskog smještaja u Zadarskoj županiji.

Ciljevi projekta su unapređenje promidžbe, poboljšanje kvalitete usluga i  povećanje konkurentnosti obiteljskog smještaja Zadarske županije.

Konkretna prednost članstva u klubu kvalitete Welcome jest promidžba smještajnih kapaciteta članova u okviru lokalne turističke zajednice i Turističke zajednice zadarske županije i to putem službenih internetskih stranica, tiskanih materijala i distribucije istih putem turističkih sajmova i prezentacija.

Uvjeti za članstvo u klubu Welcome su navedeni u Pravilniku označavanja kvalitete u obiteljskom smještaju objavljenom na linku http://www.rivijera-paklenica.hr/natjecaji-i-obavijesti  zajedno sa ostalim informacijama vezano uz projekt.

Poziv je otvoren zaključno do 25.03.2016.g. do kada je potrebno dostaviti popunjeni prijavni list, fotokopiju rješenja o iznajmljivanju smještajnih kapaciteta(nije potrebno ukoliko ste rješenje već dostavili za potrebe registracije u sustav eVisitor), 10 digitalnih fotografija odgovarajuće kvalitete te popunjenu Izjavu o podmirenim obvezama prema TZ.

Navedeno se dostavlja u Turistički ured Starigrad:

-putem pošte, na adresu Turistička zajednica općine Starigrad, Trg Tome Marasović 1, 23244 Starigrad-Paklenica,

- osobno, radnim danom od 08.00-14.00h ili

- putem elektroničke pošte, na adresu info@rivijera-paklenica.hr