• Vrata Velebita
  • Vrata Velebita
  • Vrata Velebita

TZ Info › Zakoni i propisi

Važeći zakoni i provedbeni propisi iz područja ugostiteljstva i turizma:

Propisi iz turizma Zakon o pravu na pristup informacijama Politika zaštite privatnosti osobih podataka (GDPR) Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2023.g Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2022.g Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2021.g Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2020.g Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2019.g Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2018.g Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2017.g Izvješće o provedbi Zakona o pravu na pristup informacijama za 2016.g

IMPRESSUM

Portal rivijera-paklenica.hr se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera, besplatnih sadržaja te linkova na vanjske stranice.
Turistička zajednica općine Starigrad zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na rivijera-paklenica.hr portalu bez obaveze prethodne najave.
Sve sadržaje rivijera-paklenica.hr portala koristite na vlastitu odgovornost i Turistička zajednica općine Starigrad se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Autori fotografija:

Andrija Karli, Dinko Denona, Mladen Radolović Mrlja, Aleksandar Gospić. Josip Strmečki, Dragica Jović, Marin Marasović, Damir Kovačić, Šimun Cimerman, Šime Strikoman, Stašo Forenbaher, Lara Cernički, Martina Dubolnić-Glavan, Vicko Commerce d.d., Hotel Alan d.d., JU NP Paklenica, TZG Zadar, Narodni muzej Zadar, arhiva TZO Starigrad