Arhiva › dodano 08.05.2015

BIRAMO NAJLJEPŠE OKUĆNICE

I ove godine biramo i nagrađujemo najuređenije okućnice privatnih kuća i gospodarskih objekata na području Općine Starigrad. Akcija traje do kraja svibnja tijekom kojega će se obilaziti teren a svi mještani, iznajmljivači i vlasnici gospodarskih objekata se pozivaju na sudjelovanje. Ocjenjuju se cvjetnost i hortikulturno uređenje, opremljenost, uređenost fasade i utjecaj na izgled na izgled ulice u kojoj se objekt nalazi, te uređenost terase, izloga i izložbenog prostora kod gospodarskih subjekata. Vlasnike najuređenijih okućnica po izboru stručnog povjerenstva očekuju nagrade i priznanja koja će im biti uručena na Dan Općine Starigrad.

Akcija ima za cilj jačanje svijesti o utjecaju vlastitog okoliša svakog pojedinca na izgled destinacije u cijelosti, unapređenje turističkog prostora i zaštitu okoliša.

Vlasnici kuća i stanova te gospodarskih objekata mogu se prijaviti za sudjelovanje u akciji u Turistički ured Starigrad do kraja svibnja 2015.g. i to osobno, putem elektronske pošte na adresu info@rivijera-paklenica.hr ili putem telefona broj 023 369 245.