Arhiva › dodano 31.03.2016

EDUKACIJA ZA IZNAJMLJIVAČE U STARIGRADU

U organizaciji Turističke zajednice zadarske županije i lokalnih turističkih zajednica u Starigradu-Paklenici će se održati 2.edukativna radionica za iznajmljivače sa područja općina Starigrad, Jasenice, Novigrad, Posedarje i grada Obrovca.

Tema radionice: zakonski propisi, problematika i aktualna pitanja(Nedjeljko Pinezić, Zajednica obiteljskog turizma, HGK), sigurnost u turizmu(PU Zadarske županije) i eVisitor(Barbara Kardum, edukator u ime HTZ-e), uz praktični dio iz sfere uslužnih djelatnosti na primjeru hotela Alan(uređenje sobe, prijem gostiju, posluživanje hrane i pića, prezentacija wellness prostora).

Edukacija se održava u sklopu projekta označavanja kvalitete(labelling) u obiteljskom smještaju WELCOME te je za članove kluba obavezna.

Uz navedeno, u organizaciji Gospodarske komore Zadarske županije, predstavit će se proizvođači i ponuđači proizvoda i usluga namijenjenih obiteljskom smještaju(osiguranje, fotografiranje, izrada internetskih stranica, izgradnja bazena i dr.).

Edukativna radionica će se održati u Bluesun hotelu Alan, Franje Tuđmana 14, Starigrad-Paklenica(stari restoran) s početkom u 10.00h.