Arhiva › dodano 28.10.2019

JAVNI POZIV ZA DODJELU "WELCOME" NAGRADA ZA NAJBOLJE IZNAJMLJIVAČE U ZADARSKOJ ŽUPANIJI

Javni poziv za dodjelu Welcome nagrada za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji na koji se mogu prijaviti privatni iznajmljivači soba, apartmana/studio apartmana i kuća za odmor na području Zadarske županije koji posjeduju oznaku kvalitete „WELCOME“ (kao i pripadajuće  podbrendove City Rural, Family i Bike), a slijedom toga osmišljene su nagrade za tri glavne kategorije smještaja: sobe, apartmani/studio apartmani i kuće za odmor.

Nagrade se dodjeljuju s ciljem i u funkciji motiviranja privatnog turističkog sektora za poboljšanje kvalitete promocije destinacije, poticanje uvođenja inovacija, poticanje kreiranja i razvoja novih proizvoda kao i turističke promocije te priznavanja uloženih napora od strane sudionika u promociji obiteljskog smještaja na području Zadarske županije kroz prikaz najboljih dostignuća u turizmu Zadarske županije.

Pobjednici osvajaju:

1. nagrada: 15.000,00 kuna i zlatnu plaketu,

2. nagrada: 10.000,00 kuna i srebrnu plaketu,

3. nagrada: 5.000,00 kuna i brončanu plaketu.

Tri odabrana finalista iz svake kategorije predstavit će se u dnevnom tisku, na web stranici Zadarske županije i TZ Zadarske županije kao primjer dobre prakse u turizmu. Pobjednici će biti proglašeni i službeno nagrađeni u sklopu svečane dodjele nagrada tijekom mjeseca prosinca 2019. godine.

Javni poziv je otvoren od 22. listopada 2019. godine do 21. studenog 2019. godine.

Javni poziv, prijavni obrazac i popis dokumentacije koju treba priložiti uz prijavu, podnositelji mogu preuzeti na mrežnoj stranici Zadarske županije: https://www.zadarska-zupanija.hr/natjecaji-i-javna-nabava/potpore-i-priznanja/aktivni-natjecaji

Ovim putem Vas podsjećamo da se tijekom cijele godine možete uključiti u projekt standardizacije obiteljskog smještaja u Zadarskoj županiji "WELCOME",  koji od 2015. godine provodi sustav turističkih zajednica Zadarske županije. Riječ je o nadopuni postojećeg sustava kategorizacije kojim se želi unaprijediti promidžba obiteljskog smještaja naše županije i pomoći Vam u povećanju kvalitete usluge i konkurentnosti.

Više informacija: http://www.rivijera-paklenica.hr/natjecaji-i-obavijesti