Arhiva › dodano 16.09.2013

Paklenica i Velebit Ultra Trail predstavljeni na sajmovima Ultra Trail Show i Tour Natur

Turistička ponuda Pakleničke rivijere je i ove godine predstavljena na dva specijalizirana turistička sajma, Ultra Trail Show u Francuskoj i Tour Natur u Njemačkoj. Cilj nastupa je bio direktno upoznati ciljanu populaciju sa ponudom aktivnog odmora na podvelebitskom području.

Ultra Trail Show je najveći sajam u Francuskoj namijenjen trekingu i planinskim utrkama a sama utrka UTMB u sklopu koje se održava sajam jedno je od najznačajnijih događanja takve vrste u svijetu. Stoga je to odlična prilika za promociju Paklenice i Velebita, kao i Velebit Ultra Trail treking utrke koja će se iduće godine održati 21.-22.lipnja. Predstavljanje Rivijere Paklenica na ovom sajmu rezultat je suradnje Kluba pustolovnih sportova Multisport kao organizatora utrke Velebit Ultra Trail, Javne ustanove NP Paklenica i Turističke zajednice općine Starigrad uz potporu Hrvatske turističke zajednice.

Posjećenost štanda TZO Starigrad na ovogodišnjem izdanju Tour Natur sajma namjenjenog zaljubljenicima u planinarenje u njemačkom Duesseldorfu bila je iznimno velika, a uz aktivni odmor veliki interes je iskazan i za kampove. Naime, paralelno uz Tour Natur održava se i Caravan Salon, renomirani sajam posvećen kampiranju. TZO Starigrad nastupila je na sajmu u suradnji sa tvrtkom Bluesun hotel Alan a uz potporu HTZ-e.