Arhiva › dodano 14.05.2020

PODSJETNIK NA JAVNI POZIV ZA ULAZAK U KLUB KVALITETE "WELCOME"

Projekt Označavanja kvalitete (labelling) u obiteljskom smještaju pod brand imenom „WELCOME“ je projekt koji od 2015. godine provodi sustav turističkih zajednica Zadarske županije. Riječ je o nadopuni postojećeg sustava kategorizacije kojim se želi unaprijediti promidžba obiteljskog smještaja naše županije i pomoći Vam u povećanju kvalitete usluge i konkurentnosti.

Konkretna prednost ulaska u klub za iznajmljivača jest promidžba smještajnih kapaciteta s oznakom kvalitete "WELCOME” u okviru aktivnosti lokalne turističke zajednice i Turističke zajednice Zadarske županije i to putem:
- službenih internet stranica (http://www.zadar.hr/where-to-stay/?acc_category[]=207),
- tiskanih materijala koji će se distribuirati putem turističkih sajmova ili prezentacija.

Budući da na području Zadarske regije a tako i na području Općine Starigrad postoji veliki broj kvalitetnih objekata, objavljen je poziv za ulazak u projekt WELCOME, te je omogućena prijava tijekom cijele godine. Poziv je nadopunjen uvjetima za razvrstavanje u podbrandove:

WELCOME RURAL - označava boravak u obnovljenim tradicionalnim kućama za odmor u seoskom okruženju s dodatnim uslugama/vrijednošću.

WELCOME CITY - označava boravak u smještajnim objektima u starim gradskim urbanim jezgrama.

WELCOME FAMILY - odnosi se na smještaj u objektima orijentiranim na segment obitelji s djecom do 12 godina.

WELCOME BIKE (dio ZADAR BIKE MAGIC projekta) - smještaj s osnovnim infrastrukturnim standardima za ciklo-turiste.

Uvjeti za članstvo u sustavu "Welcome ":

- ispunjavati kriterije definirane Pravilnikom označavanja kvalitete u obiteljskom smještaju.

Prijava za članstvo u "Welcome":

- Ispuniti PRIJAVNI LIST i IZJAVU O PODMIRENIM DUGOVANJIMA i dostaviti ga u ured TZO Starigrad;

- Priložiti fotokopiju rješenja;

- Priložiti minimalno 5 profesionalnih fotografija objekta u digitalnom formatu*.

* Iste će se koristiti za promidžbu Vašeg objekta - široke minimalno 1900 piksela i snimljene u *.jpg formatu. Fotografije nazvati na sljedeći način: "ime odredišta ime subjekta smještajni kapacitet 00x.jpg", npr. Zadar / Apartmani Magnolija A5.jpg (molimo ne koristiti velika tiskana slova!).

Nakon što se utvrdi da objekt odgovara zadanim kriterijima, moći ćete istaknuti oznaku kvalitete na predmetnom objektu, te ostvariti prednost od ponuđene promidžbe.

TZŽ Zadarske je pokrenula 8. javni poziv za ulazak u klub kvalitete Welcome s posebnim naglaskom na KUĆE ZA ODMOR (Rural), kao obliku smještaja za koji se očekuje da će pokazati veću pogodnost u vrijeme zdravstvene zabrinutosti. Popunjene obrasce te slike potrebno je dostaviti (putem e-maila) u ured lokalne TZ najkasnije do 24.5.2020.g.

Obrasce možete preuzeti na: http://www.rivijera-paklenica.hr/natjecaji-i-obavijesti