Arhiva › dodano 07.11.2016

Poziv na 3.Forum obiteljskog smještaja u Zadru

Zajednica obiteljskog smještaja pri Hrvatskoj gospodarskoj komori organizira 3. Forum obiteljskog smještaja koji će se održati u Zadru, u sportskoj dvorani Višnjik, 15.-17.11.2016.g.. Sudjelovanje na Forumu je besplatno, uz obaveznu prijavu. Program, prijava i ostale informacije objavljeni su na internetskoj stranici http://fos.hgk.hr/.

Radi se o nacionalnom skupu pružatelja ugostiteljskih usluga u domaćinstvu (iznajmljivača) iz cijele Hrvatske, koji razmatra aktualne teme te nudi edukativne sadržaje i umrežavanje s ponuđačima proizvoda i usluga za obiteljski smještaj. I ove godine na drugomu nacionalnom Forumu očekujemo do 1.000 sudionika iz cijele Hrvatske, a prvi put Forum poprima i međunarodni karakter zahvaljujući panelu Obiteljski smještaj i trendovi u turizmu.

FOS okuplja vlasnike pružatelje ugostiteljskih usluga u sobama, apartmanima, kućama za odmor i kampovima u domaćinstvu te u pansionima i seoskim domaćinstvima, a zanimljiv je za sve mikro i male poduzetnike koji prate aktualne promjene i trendove u obiteljskom smještaju. Prvi je put održan 2014. u Opatiji, a organizator mu je Zajednica obiteljskog turizma pri HGK, osnovana 2010. godine, čiji je predsjednik Nedo Pinezić. Sekcije Zajednice osnovane putem mreže županijskih komora uspješno okupljaju, koordiniranju i obrazuju iznajmljivače po cijeloj Hrvatskoj, a posebno su prepoznati regionalni forumi proizašli baš iz ovoga nacionalnog okupljanja iznajmljivača.