Arhiva › dodano 18.08.2014

POZIV NA UKLJUČENJE U PROJEKT - PPS DESTINACIJE

U cilju promicanja turističkog prometa u razdoblju posezone 2014.g. HTZ-a je pokrenula pilot projekt PPS u koji je, zajedno sa gradovima Zadar i Nin, uvršteno i područje Općine Starigrad.

Kroz ovaj projekt destinaciji će biti omogućena veća tržišna vidljivost /prepoznatljivost kroz slijedeća prava:
- neograničeno korištenje znaka „PPS destinacija“ u svim marketinškim i drugim tržišnim aktivnostima,
- članstvo u PPS klubu,
- u suradnji s HTZ-om organiziranje posebnih prezentacija za tour operatore i turističke agencije,
- u suradnji s HTZ-om organiziranje posebnih studijskih putovanja za novinare i agente,
- u suradnji s HTZ-om organiziranje posebnih komunikacijskih kampanja(PR, offline i online marketing),
- sudjelovanje u ostalim marketinškim aktivnostima HTZ-e(sajmovi i dr.)

VAŽNO: jedan od ključnih uvjeta koji u svakoj od odabranih PPS destinacija treba biti ispunjen je poslovna aktivnost (otvorenost) 50% smještajnih i ostalih objekata u razdoblju posezone odnosno u razdoblju 01.09. do 25.10.2014.g. a svaki subjekt koji planira biti otvoren u tom razdoblju treba to potvrditi ispunjavanjem obrasca koji se može preuzeti sa internetske stranice HTZ-e ili u Turističkom uredu Starigrad.

Svim gospodarskim subjektima koji se uključe u projekt i u roku potvrde otvorenost svojih objekata u navedenom razdoblju biti će također omogućena povećana tržišna vidljivost/prepoznatljivost kroz ovaj projekt.

Nadamo se da ćete prepoznati važnost ovog projekta i uvidjeti njegove prednosti te Vas pozivamo da se uključite u projekt i najkasnije do ČETVRTKA, 21.08.2014.g. do 21.00h u Turistički ured Starigrad dostavite popunjenu i potpisanu izjavu o otvorenosti Vašeg objekta u definiranom razdoblju posezone(01.09.-25.10.2014.) sa ostalim traženim podacima(naziv, adresa, telefon, web, mail, kapacitet).

Više o projektu i obrazac Izjava možete pronaći na: http://business.croatia.hr/hr-HR/Hrvatska-turisticka-zajednica/Projekti-HTZ-a/Objava-Javnog-poziva?Y2lcMzgxOQ%3d%3d  ili u Turističkom uredu Starigrad svakodnevno od 08.00-21.00h.