Arhiva › dodano 16.04.2018

Poziv za uključenje u projekt standardizacije obiteljskog smještaja u Zadarskoj županiji "WELCOME"

Projekt Označavanja kvalitete (labelling) u obiteljskom smještaju pod brand imenom „WELCOME“ je projekt koji od 2015. godine provodi sustav turističkih zajednica Zadarske županije. Riječ je o nadopuni postojećeg sustava kategorizacije kojim se želi unaprijediti promidžba obiteljskog smještaja naše županije i pomoći Vam u povećanju kvalitete usluge i konkurentnosti.

Nakon uspješno provedena četiri Javna poziva, u projekt je uvršteno 213 smještajnih jedinica. Konkretna prednost ulaska u klub za iznajmljivača jest promidžba smještajnih kapaciteta s oznakom kvalitete "WELCOME” u okviru aktivnosti lokalne turističke zajednice i Turističke zajednice Zadarske županije i to putem:

- službenih internet stranica,

- tiskanih materijala koji će se distribuirati putem turističkih sajmova ili prezentacija.

Budući da na području Zadarske regije a tako i na području Općine Starigrad postoji veliki broj kvalitetnih objekata, objavljen je i 5. poziv za ulazak u projekt WELCOME, nadopunjen uvjetima za razvrstavanje u podbrandove RURAL, CITY, FAMILY I BIKE (obuhvaćen projektom ZADARBIKEMAGIC).

Uvjeti za članstvo u sustavu "Welcome ":

ispunjavati kriterije definirane Pravilnikom označavanja kvalitete u obiteljskom smještaju.

 Prijava za članstvo u "Welcome":

- Ispuniti prijavni list i dostaviti ga u ured TZO Starigrad najkasnije do 26. travnja 2018. godine;

- Priložiti fotokopiju rješenja – dozvole za pružanje ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu;

- Priložiti minimalno 5 profesionalnih fotografija objekta u digitalnom formatu*.

* Iste će se koristiti za promidžbu Vašeg objekta - široke minimalno 1900 piksela i snimljene u *.jpg formatu. Fotografije nazvati na sljedeći način: "ime odredišta ime subjekta smještajni kapacitet 00x.jpg", npr. Zadar / Apartmani Magnolija A5.jpg (molimo ne koristiti velika tiskana slova!).

Nakon što se utvrdi da objekt odgovara zadanim kriterijima, moći ćete istaknuti oznaku kvalitete na predmetnom objektu, te ostvariti prednost od ponuđene promidžbe.

Pravilnici, obrasci, uvjeti i ostale informacije vezane uz ovu objavu nalaze se na linku http://www.zadar.hr/hr/info/poslovne-informacije/programi/welcome-labelling-obiteljskog-smjestaja/ .

Prijave su otvorene do 26. travnja 2018. te se dostavljaju u ured TZO Starigrad, Trg Tome Marasovića 1, Starigrad.  Na istoj adresi su također dostupne sve informacije i obrasci potrebni za prijavu.