Arhiva › dodano 05.11.2019

RADIONICE RAZVOJA TURISTIČKIH PROIZVODA: PRIRODNI TURIZAM (NATURE TOURISM) I TURISTIČKE AKTIVNOSTI ŠPILJARENJA (CAVING)

Visoka škola Aspira i Javna ustanova Nacionalni park Paklenica imaju priliku pozvati vas na radionice iz ciklusa radionica razvoja turističkih proizvoda u sklopu projekta „Podzemni grad u srcu Velebita: razvoj cjelogodišnjeg održivog i sigurnog aktivnog turizma u NP Paklenica i širem velebitskom području“, oznake KK.06.1.2.01.0013.

Prva od radionica je vezna uz turističke aktivnosti u prirodnom okruženju kao što su istraživanje i promatranje biljnih vrsta, ptica, i drugih divljih životinja (Nature tourism) i održat će se 08.-09.11.2019. u prostorijama NP Paklenica.

Druga radionica vezana je uz turističke aktivnosti špiljarenja (caving) i održat će se 10.-11.11.2019. u prostorijama NP Paklenica.

Radionice su namjenjene svima onima koji su zainteresirani za aktivno sudjelovanje u razvoju i ponudi proizvoda  iz  spomenutog oblika  turizma, kao i svima onima koji su na  bilo koji način vezani uz  navedenu temu i žele proširiti svoje znanje  te  upoznati područje NP Paklenice kao i šire velebitsko područje u kontekstu  istraživanja  i promatranje biljnih vrsta, ptica, i drugih divljih životinja.

Više informacija i prijava na radionice: https://www.np-paklenica.hr/hr/