Arhiva › dodano 21.12.2015

STARIGRADU PRIZNANJE ZA RAZVOJ AKTIVNOG TURIZMA

Prigodnom svečanošću održanom 17.prosinca 2015.g. Turistička zajednica zadarske županije je obilježila 20 godina utemeljenja i rada. Tom prigodom dodjeljena su i priznanja u tradicionalnoj akciji Zadarskog lista i Turističke zajednice zadarske županije.

Za iskorake u razvoju turističkih proizvoda i dodatne ponude te doprinos brendiranju destinacije u 2015.g., dodjeljeno je priznanje Starigradu - za razvoj ponude i događanja posebnih interesa(aktivnog turizma) u razdoblju pred i posezone.

Također je svečano obilježen i početak projekta WELCOME - označavanja kvalitete (labelling) u obiteljskom smještaju. U ovaj projekt, pokrenut ove godine od TZŽ Zadarske u suradnji sa lokalnim TZ-ama, uključilo se je 70-ak iznajmljivača u domaćinstvu te je po jednom predstavniku iz svake TZ-e dodjeljena oznaka WELCOME kao zaštitni znak članova ovog kluba kvalitete. Sa područja TZO Starigrad oznaka Welcome je dodjeljena Dušanu Milovcu, istaknutom među prijavljenima zbog duge tradicije kvalitetnog rada u obiteljskom smještaju.


Više informacija: http://www.zadarska-zupanija.hr/component/k2/item/1332-turisticka-zajednica-zadarske-zupanije-proslavila-20-rodendan

 http://www.zadarska-zupanija.hr/component/k2/item/1332-turisticka-zajednica-zadarske-zupanije-proslavila-20-rodendan