Arhiva › dodano 23.02.2017

WELCOME - 3. Poziv na ulazak u klub kvalitete obiteljskog smještaja

Turistička zajednica zadarske županije u suradnji sa lokalnim turističkim zajednicama provodi projekt WELCOME kao sustav označavanja kvalitete u obiteljskom smještaju. Cilj projekta je povećati kvalitetu smještaja u postojećim objektima, podizanje razine usluga te stvaranje preduvjeta za jačanje turističkog prometa.

Nakon provedena prva 2 poziva u program je uvršteno 120 smještajnih jedinica koje su stekle mogućnost isticanja WELCOME oznake na svom objektu te je izrađen tiskani i on-line katalog, vidljiv na  

https://issuu.com/zadarregiontouristboard/docs/welcome_zadar_brosura

http://www.zadar.hr/where-to-stay/?acc_category[]=207

Budući da na području Zadarske regije a tako i na području Općine Starigrad postoji veliki broj kvalitetnih objekata, objavljen je i 3.poziv za ulazak u projekt WELCOME, nadopunjen uvjetima za razvrstavanje u podbrandove RURAL, CITY, FAMILY I BIKE(obuhvaćen projektom ZADARBIKEMAGIC).

Pravilnici, uvjeti i ostale informacije vezane uz ovu objavu nalaze se na linku http://www.zadar.hr/hr/info/poslovne-informacije/programi/welcome-labelling-obiteljskog-smjestaja/ .

Prijave su otvorene do 08.ožujka 2017.g. a za iznajmljivače s područja Općine Starigrad se dostavljaju Turističkom uredu TZO Starigrad, Trg Tome Marasovića 1, Starigrad-Paklenica, tel/fax +385 23 369 255, e-mail: info@rivijera-paklenica.hr.  Na istoj adresi su također dostupne sve informacije i obrasci potrebni za prijavu.